Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу


МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ






Вийшов з друку підручник «Оцінка газоносності метановугільних родовищ» як результат спільної роботи кафедри нафтогазової інженерії та буріння і кафедри транспортних систем та енергомеханічних комплексів НТУ «Дніпровська політехніка».

В роботі розглянуто загальні відомості щодо геології природних газів, сучасних методів та технічних засобів прогнозу газоносності, обладнання, розкриття та випробування продуктивних горизонтів газу свердловинами, газодинамічних досліджень у них, а також дегазації вуглевмісних гірських порід.

Підручник розрахований на широке коло користувачів, зокрема студентів закладів вищої освіти спеціальностей 184 Гірництво та 185 Нафтогазова інженерія та технології, аспірантів, інженерно-технічних працівників, викладачів, наукових працівників, що спеціалізуються в геологорозвідувальній, гірничій та нафтогазовій галузі.

Бібліографічний опис друкованого видання: Оцінка газоносності метановугільних родовищ : підручник / Є.А. Коровяка, Л.H. Ширін, В.О. Расцвєтаєв ; М-во освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». - Дніпро : Журфонд, 2023. – 304 с.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт