Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу


МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ






У Національному технічному університеті "Дніпровська політехніка" створено студентське відділення міжнародної організації SPE

Гарна новина для студентів Дніпропетровщини та абітурієнтів, які збираються освоїти нафтогазову спеціальність: в НТУ "Дніпровська політехніка" - Dnipro University of Technology" 15 лютого 2022 року створено студентське відділення міжнародного товариства інженерів нафтогазової промисловості Dnipro Society of Petroleum Engineers Student Chapter.

Спілка інженерів нафтогазової промисловості (англ. Society of Petroleum Engineers, SPE) - некомерційна професійна асоціація, членами якої є професіонали нафтогазової галузі. Основною метою спілки є накопичення та поширення знань у галузі розвідки і видобутку нафти та газу, а також розвиток супутніх технологій.

SPE об’єднує понад 170 тис. членів (в тому числі понад 65 тис. студентів) зі 144 країн світу. Членство в цій асоціації відкрито не тільки для інженерів-нафтовиків, а й для всіх фахівців, що працюють в нафтогазовій галузі.

SPE – це можливість дізнаватися більше про передові інженерні методи, ділитися досвідом, зустріти нових колег та партнерів, реалізувати свій потенціал і продовжити вчитися та вдосконалювати свою кваліфікацію.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт