Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу


МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ






24-25 листопада 2021 року вперше в Україні відбулася Східноєвропейська конференція SPE з геології та розробки (SPE Eastern Europe Subsurface Conference).

Серед тем, які обговорювалися:

- нове обличчя молодого фахівця галузі, яким його бачить роботодавець і чи готовий студент до змін;

- декарбонізація, водень та синтетичний газ – майбутні виклики галузі;

- Україна, як хаб енергетичної безпеки Европи: сховища, надійна ГТС та транспортування водню.

В рамках події пройшов студентський конгрес – 5th International Fuel Congress під егідою міжнародної Спілки інженерів нафтовиків (Society of Petroleum Engineers, SPE), який збирає професіоналів та студентів разом, щоб обговорити актуальні питання нафтогазової галузі.

Представники кафедри нафтогазової інженерії та буріння гідно представили Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» на цьому заході, так студент групи 185-21ск-1 Владислав Геревич (науковий керівник Хоменко В.Л.) зайняв 3 місце в конкурсі студентських наукових робіт. Студентка групи 185-20-1 Дарина Лось (науковий керівник Ігнатов А.О.) та аспірант Микита Мекшун, які представляли стендову доповідь в постер-сесії, отримали сертифікати учасників 5th International Fuel Congress.

Цей міжнародний науковий захід став гарною можливістю для студентів зарекомендувати себе та представити власні ідеї і напрацювання, а для фахівців галузі – це джерело альтернативних рішень певних технічних проблем, а також можливість поділитися власним досвідом.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт