Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу


МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ






Викладачі кафедри нафтогазової інженерії та буріння Євгеній Коровяка та Андрій Судаков пройшли підвищення кваліфікації за пілотною програмою «Інноваційний науковий керівник» та отримали відповідні сертифікати. Підвищення кваліфікації тривало з 08 до 31 травня 2023 року і передбачало освітню складову у вигляді 12 лекційних занять, об’єднаних у 6 змістовних модулів, а також два опитування для визначення обсягу компетентностей сучасного інноваційного наукового керівника та круглого столу з актуальних питань підготовки здобувачів ступеня доктора філософії в Україні.

Пілотна програма «Інноваційний науковий керівник» здійснювалася під егідою ВГО «Інноваційний університет» і була розроблена з ініціативи представників 5 університетів та 2 наукових установ України на основі власного досвіду та спостережень команди організаторів програми, отриманих ними під час реалізації україно-польського проєкту «Інноваційний університет і лідерство. Фаза VI. Моделі академічної автономії та університет в системі освіти впродовж життя».

Зокрема, пілотна програма була спрямована на удосконалення таких компетентностей наукового керівника, як-то: • здатність формувати у здобувачів освіти компетентності сучасного науковця; • здатність до досягнення успішної кар'єри науковця, привернення уваги громадської думки до значущості наукових досліджень; • здатність використовувати інструменти відкритої науки та соціальні мережі для популяризації власних наукових результатів; • здатність використовувати цифрові технології і соціальні мережі для розбудови персонального іміджу вченого; • здатність використовувати цифрові технології та наукометричні бази даних для вирішення наукових і професійних завдань на різних етапах реалізації наукових досліджень; • здатність вибудовувати зв’язки з іноземними партнерами для інтеграції в міжнародні дослідницькі мережі та ін.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт