Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу


МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ






23 листопада у рамках Угоди про співробітництво між НТУ «Дніпровська політехніка» НДІ інтелектуальної власності Національної академії правових наук України відбувся Тренінг з академічної доброчесності «Інтелектуальна власність і плагіат» для членів нашого чаптеру і всіх бажаючих.

Заступник директора з адміністративної та організаційної роботи НДІ інтелектуальної власності Дорожко Григорій Костянтинович висвітлив основні етапи з набуття, оцінки і управління правами інтелектуальної власності в діяльності інженерів.

Завідувач сектору відділу авторського права та суміжних прав Троцька Валентина Миколаївна детально ознайомила з основними поняттями академічної доброчесності: видами плагіату, академічною відповідальністю, причинами плагіату, способами уникнення плагіату, відмінностями між порушенням авторського права і порушенням академічної доброчесності та іншими.

Слухачі отримали вичерпні відповіді на численні питання більшість яких стосувалась питань дотримання академічної доброчесності при використанні штучного інтелекту.

Щиро дякуємо нашим друзям з НДІ інтелектуальної власності НАПрН України за цікавий і змістовний тренінг!

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт