Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу


МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ






Міжнародна співпраця триває.

Компанії PETROLEUM EXPERTS LIMITED безкоштовно надала нові ліцензії на програмне забезпечення Petex IPM: PROSPER, GAP, PVTP, MBAL, REVEAL, RESOLVE.

Серія програм Petex IPM станом на 2020-ті роки є лідируючим пакетом програмного забезпечення в нафтогазовій галузі, який дозволяє моделювати весь технологічний процес видобутку нафти або газу, включаючи продуктивний пласт, свердловини та системи поверхневого облаштування.

Використовуючи IPM майбутній фахівець з нафтогазової інженерії та технологій, за наявними геолого-промисловими даними, може створювати комплексні моделі родовищ, виконувати попередню адаптацію моделей пласта, свердловин і системи трубопроводів. Petex IPM дозволяє оптимізувати всю систему і використовувати модель для прогнозу видобутку нафти та газу.

Кафедра нафтогазової інженерії та буріння НТУ «Дніпровська політехніка» висловлює подяку компанії PETROLEUM EXPERTS LIMITED за безкоштовне надання ліцензійних програм PROSPER, GAP, PVTP, MBAL, REVEAL, RESOLVE у кількості 10 ліцензій кожної (сумарна еквівалентна вартістю наданого програмного забезпечення становить £ 3360244.76) для підвищення якості підготовки студентів спеціальностей 185 «Нафтогазова інженерія та технології», 015 «Професійна освіта (Нафтогазова справа)» та 184 «Гірництво» (Буріння свердловин).

ipm-brochure-sept-20_lores

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт