Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу


МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ







     З 15 по 20 вересня 2019 року в м. Трускавець відбулась ХХІІ Міжнародна конференція "Породоруйнівний і металообробний інструмент - техніка і технологія його виготовлення і застосування".
     Співробітники кафедри нафтогазової інженерії і буріння НТУ «Дніпровська політехніка» взяли активну участь в її роботі.
     На пленарному засіданні проф. Судаков А.К. виступив з доповіддю «Наукова школа Бражененко Анатолія Макаровича - покоління учнів та інноваційних технологій». Крім цього, було акцентовано увагу на питаннях перспектив розвитку кафедри, системи прийому і підготовки бакалаврів і магістрів буровиків. 
     Проф. Давиденко О.М. при роботі секції "Породоразрушающий інструмент з надтвердих матеріалів і технологія його застосування" з доповідями «Механіка ефективного руйнування гірських порід шарошково-ланцюговими долотами» і «Оцінка властивостей активованих промивних рідин».
     Прийнято участь в роботі круглих столів.
Проведено переговори з делегаціями з Р.Казахстана і Азербайджану. Результатм стало соглащения про продовження договору про співпрацю між НТУ «Дніпровська політехніка» та Каспійським громадським університетом (Р. Казахстан, м.Алмати).
Проведено переговори з керівництвом ОГ «Союз буровиків України». Досягнуто домовленості про співпрацю, про спільне проведення круглих столів, модернізації лабораторій кафедри.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт